Zonnepanelen
Zonne-energie is de energie die wordt opgewekt door het licht van de zon – fotovoltaïsche energie – en de warmte van de zon – thermische zonne-energie – voor de opwekking van elektriciteit of de productie van warmte. Zonne-energie is onuitputtelijk en hernieuwbaar, aangezien zij afkomstig is van de zon, en wordt gewonnen uit panelen en spiegels.

Hoe werken zonnepanelen?
Fotovoltaïsche zonnecellen zetten zonlicht rechtstreeks om in elektriciteit door middel van het zogenaamde fotovoltaïsch effect, waarbij bepaalde materialen in staat zijn fotonen (lichtdeeltjes) te absorberen en elektronen vrij te maken, waardoor een elektrische stroom wordt opgewekt. Anderzijds maken thermische zonnecollectoren gebruik van panelen of spiegels om de warmte van de zon te absorberen en te concentreren, deze over te brengen op een vloeistof en via leidingen te geleiden om ze te gebruiken in gebouwen en installaties, en ook voor de opwekking van elektriciteit (thermo-elektrische zonnecollectoren).

Waar kan ik zonnepanelen kopen?
Zonprofijt heeft meerdere pakketten waaruit je kunt kiezen wanneer je zonnepanelen wilt gaan kopen. De prijs van de zonnepanelen die je wilt kopen verschilt, dit ligt namelijk aan hoeveel zonnepanelen je wilt hebben. Zonnepanelen kopen is niet goedkoop, maar er zijn verschillende soorten. Zo zijn er pakketten van 8 zonnepanelen, welke vanaf € 3149,28 exclusief btw kost. Je kunt ook een zonnepaneel-pakket met 12 zonnepanelen kopen. Zonnepanelen kopen prijs is dan vanaf €4136,92 exclusief btw. Als laatst kun je ook kiezen uit een pakket met 18 zonnepanelen, dit kost vanaf €5351,50 exclusief btw.

Gratis foto's van Zonnepanelen

Categorieën: Duurzame energie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *